Υπουργείο Τουρισμού: Υποχρεωτικό αρνητικό τεστ ακόμη και για τους εμβολιασμένους από τη Ρωσία λόγω της μετάλλαξης "Δέλτα" - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Υπουργείο Τουρισμού: Υποχρεωτικό αρνητικό τεστ ακόμη και για τους εμβολιασμένους από τη Ρωσία λόγω της μετάλλαξης "Δέλτα"

Υπουργείο Τουρισμού: Υποχρεωτικό αρνητικό τεστ ακόμη και για τους εμβολιασμένους από τη Ρωσία λόγω της μετάλλαξης &quot?Δέλτα&quot?

Έτσι βάσει της ανακοίνωσης του υπουργείου, «λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δ του SARS-CoV-2 στη Ρωσία, από τις 30 Ιουνίου 2021 και εξής όλοι οι ταξιδιώτες οι οποίοι φτάνουν στην Ελλάδα προερχόμενοι από τη Ρωσία θα πρέπει να φέρουν βεβαίωση αρνητικού τεστ PCR ή rapid test. Το μέτρο αυτό είναι υποχρεωτικό και ισχύει για όλους τους τουρίστες από τη Ρωσία, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι».
Καταλήγοντας, το υπουργείο Τουρισμού αναφέρει στην ανακοίνωση ότι «επιπλέον, όλοι οι ταξιδιώτες από τη Ρωσία θα υποβάλλονται σε τεστ κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες