4 tips για να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

4 tips για να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια

 


Ίσως είστε από τους άντρες που δεν σας ενδιαφέρει και πολύ ο εκάστοτε συνδυασμός των ρούχων σας. Μπορεί να είστε απολύτως ευχαριστημένοι με το να φοράτε ένα απλό t-shirt, ένα τζιν και αθλητικά και να ξεκινάτε τη μέρα σας. Ή ίσως είστε από εκείνους που αγαπούν τη μόδα και θέλουν πάντοτε να είναι in style, φορώντας καλαίσθητα outfits τα οποία έχουν επιλέξει ύστερα από πολύ κόπο (μαζί με τα κατάλληλα αξεσουάρ για αυτά). 


Αλλά τι γίνεται με τα παπούτσια;

Σε όποια κατηγορία από τις δύο και αν ανήκετε, είναι πολύ πιθανό να «σκαλώνετε» όταν έρχεται η ώρα να επιλέξετε τα παπούτσια που θα αγοράσετε. Ίσως να μην είστε απόλυτα σίγουροι ποια θα ταίριαζαν με τα περισσότερα ρούχα σας και σε ποιο στυλ θα ήταν καλύτερο να επενδύσετε. Βέβαια, μάρκες όπως τα Boss Shoes είναι σίγουρες επιλογές, καθώς προσφέρουν κλασάτα και ποιοτικά παπούτσια τόσο σε καθημερινό, όσο και σε πιο formal στυλ. 


Πώς να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια

Ό,τι και να επιλέξετε, είναι σημαντικό να έχετε στον νου σας μερικές βασικές οδηγίες, πριν αγοράσετε τα παπούτσια που χρειάζεστε.

  1. Συνδυάστε με τη ζώνη

Προσπαθήστε να ταιριάξετε το χρώμα των παπουτσιών σας με το χρώμα της ζώνης σας. Αν έχετε επιλέξει μια πολύχρωμη ή all-over-the-place ζώνη, σαν statement piece, ίσως ένα μαύρο ζευγάρι να σας λύσει το πρόβλημα (ή μια πιο ουδέτερη ζώνη, αντίστοιχα).

  1. Επιλέξτε ανάλογα με το στυλ των ρούχων

Αν χρειάζεστε παπούτσια για πιο επίσημα ρούχα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα παπούτσια Boss Shoes (μοκασίνια, αμπιγέ ή και κάποια μποτάκια). Το καλό είναι ότι θα σας εξυπηρετήσουν τόσο για το επίσημο στυλ σας, καθώς είναι πιο sharp σε σχέση με πιο απλά παπούτσια, όσο και για κάτι πιο καθημερινό. Μπορείτε να επιλέξετε και sneakers που φοριούνται ακόμη και με κοστούμι, αλλά αν θέλετε να κάνετε μια πιο safe επιλογή, τα πιο κλασικά στυλ παπουτσιών θα λειτουργήσουν σίγουρα με κάθε outfit.

  1. Ανάλογα με το χρώμα

Είναι σημαντικό να επιλέξετε παπούτσια που ταιριάζουν με το χρώμα του παντελονιού σας ή που είναι λίγο πιο σκουρόχρωμα. Αν έχουν πολύ πιο ανοιχτό χρώμα από το παντελόνι θα τραβούν περισσότερο την προσοχή. Μια safe επιλογή είναι να φορέσετε κάλτσες ίδιου χρώματος με τα παπούτσια. Ωστόσο, μπορείτε να τις επιλέξετε σε πιο fun ύφος, ώστε να αναδείξετε το στυλ και τις προτιμήσεις σας.

  1. Επενδύστε στα παπούτσια σας

Δεν είναι κακή ιδέα να δώσετε το κάτι παραπάνω για τα παπούτσια σας. Όσο υψηλότερης ποιότητας είναι, τόσο περισσότερο θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε.


Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε παπούτσια τα οποία ανταποκρίνονται στο στυλ σας. Να μπορείτε να τα φοράτε άνετα και όσο συχνά θέλετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες