4 tips για να διακοσμήσετε το Airbnb σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

4 tips για να διακοσμήσετε το Airbnb σας


 Αν έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε ένα Airbnb είναι πολύ πιθανό να θέλετε να αναβαθμίσετε το χώρο, προκειμένου να προσελκύσετε και περισσότερους επισκέπτες. Ομολογουμένως, μια τέτοια διαδικασία δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε, αλλά και πράγματα στα οποία θα πρέπει να δώσετε βάση. 

Συμβουλές για τη διακόσμηση 

Αρχικά, είναι σημαντικό να θυμάστε πως δεν προσφέρετε στους επισκέπτες σας την ίδια εμπειρία με ένα ξενοδοχείο. Ένα Airbnb παρέχει τις ανέσεις και τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αλλά σε ακόμη πιο αναβαθμισμένη μορφή. Επομένως, η ατμόσφαιρά του πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτή τη λογική. 

  1. Προσδιορίστε το κοινό-στόχο σας

Αυτό είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα. Το να δώσετε βάση στο ποιοι είναι συνήθως οι επισκέπτες σας, γιατί επισκέπτονται, αν πρόκειται για οικογένειες κ.ο.κ. θα σας βοηθήσει όχι μόνο στο να συμπεριλάβετε τις σωστές παροχές στο Airbnb σας, αλλά και στο να διακοσμήσετε κατάλληλα. Για παράδειγμα, αν οι περισσότεροι επισκέπτες σας είναι επιχειρηματίες, ένα πιο μίνιμαλ στυλ για το χώρο μπορεί να είναι πιο κατάλληλο.

  1. Επιλέξτε ένα στυλ

Υπάρχουν πολλά στυλ διακόσμησης ανάμεσα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, όπως για παράδειγμα, μοντέρνο, industrial κ.τ.λ. Στην επιλογή παίζει μεγάλο ρόλο και η τοποθεσία. Το ίδιο και στα χρώματα που θα επιλέξετε. Αν το Airbnb σας βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, τα πιο ανοιχτά, καλοκαιρινά χρώματα, όπως το γαλάζιο, το λευκό και το κίτρινο, είναι καλύτερη επιλογή, ώστε να εκπέμπουν περισσότερο την αίσθηση των διακοπών.

  1. Δώστε βάση στις κρεβατοκάμαρες

Αντικειμενικά, οι κρεβατοκάμαρες https://epiplagand.gr/krevatokamares/ είναι από τα πιο σημαντικά δωμάτια, τόσο σε ένα σπίτι, όσο και σε ένα Airbnb. Αν έχετε δύο ή περισσότερες κρεβατοκάμαρες για να διακοσμήσετε, μπορείτε να επιλέξετε τα ίδια κρεβάτια και έπιπλα όπως κομοδίνα και συρταριέρες, και να χρησιμοποιείτε κουβέρτες και καλύμματα για τα μαξιλάρια με διαφορετικά μοτίβα σε κάθε κρεβατοκάμαρα, ώστε να διαφοροποιείτε τη διακόσμηση. Αναζητήστε έπιπλα στην Κηφισίας για εγγυημένη ποιότητα, αλλά και για να δημιουργήσετε custom έπιπλα, ώστε να ταιριάξουν στο χώρο και να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη και μοναδική εικόνα. 

  1. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Το να είναι τα πάντα καθαρά, να υπάρχουν όμορφα φυτά, αλλά και λεπτομέρειες όπως καλά βιβλία στις βιβλιοθήκες, φωτογραφίες ή ακόμη και αστεία μαγνητάκια για το ψυγείο, θα δώσουν ζωή στο χώρο. Είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και θα καταστήσουν τη διαμονή στο Airbnb σας μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες