Επιδόματα και συντάξεις : Έρχεται μπαράζ πληρωμών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Επιδόματα και συντάξεις : Έρχεται μπαράζ πληρωμών

Επιδόματα  και συντάξεις : Έρχεται μπαράζ πληρωμών Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή των συντάξεων μηνός Ιουνίου ,των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους αλλά και για την οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας στους εργαζόμενους που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον μήνα Απρίλιο.

Αναλυτικά:
1.Συντάξεις Ιουνίου
Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον μήνα Ιούνιο θα καταβληθούν από την Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 έως την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 στους δικαιούχους.
Αναλυτικά:
-Την Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
-Την Τετάρτη,26 Μαΐου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
-Την Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
-Την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
2.Επιδόματα ΟΠΕΚΑ
Μια σειρά από επιδόματα θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.Αναλυτικά θα πληρωθούν τα εξής:
-Η δεύτερη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού για το 2021.Η πληρωμή αυτή θα αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.
-Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ( Πρώην ΚΕΑ) και το επίδομα στέγασης ( ενοικίου). Η πληρωμή αυτή αφορά όσους έχουν υποβάλλει αίτηση έως και τις 30 Απριλίου 2021 και έχει εγκριθεί.
Επίσης την ίδια ημέρα θα πληρωθούν το επίδομα γέννησης, τα προνοιακά Αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, η στεγαστική συνδρομή, το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και η Σύνταξη Υπερηλίκων.
3.Πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ
Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταβληθεί η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας στους εργαζόμενους που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον μήνα Απρίλιο. Συγκεκριμένα, η πληρωμή αυτή θα αφορά τις υποβολές των δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄- ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ – ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για τον μήνα Απρίλιο 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες