Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για αγορά βιβλίων: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

29 Μαΐ 2021

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για αγορά βιβλίων: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για αγορά βιβλίων: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

Η κατάταξη του πίνακα των δικαιούχων πραγματοποιήθηκε με βάση τη χρονολογική σειρά υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησής τους.
Το πρόγραμμα, με συνολικό προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ, θα υλοποιηθεί από 1 Ιουνίου 2021 έως 21 Οκτωβρίου 2021. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, απευθύνεται σε βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους οποιασδήποτε νομικής μορφής που έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και σε 60.000 δικαιούχους - νέους έως 24 ετών - που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ.
Παράλληλα, συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης συμμετοχής τόσο από τους δικαιούχους όσο και από τους παρόχους.
Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτούνται δικαιολογητικά από τους δικαιούχους. Η εξακρίβωση της πλήρωσης των προϋποθέσεων συμμετοχής γίνεται από τα στοιχεία που τηρούνται στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ και η επιλογή τους γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και την ώρα υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησής τους. Οι πάροχοι συνυποβάλλουν στην αίτησή τους τα νομιμοποιητικά δικαιολογητικά της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.
Με το πιστωτικό σημείωμα αξίας 20 ευρώ, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι μπορούν να αγοράσουν όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του Μητρώου Παρόχων, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (βιβλία που χορηγούνται δωρεάν από το υπουργείο Παιδείας και λοιπούς δημόσιους φορείς).
Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
-Διαβάστε τα αποτελέσματα για τους δικαιούχους εδώ
-Διαβάστε τα αποτελέσματα για τους παρόχους εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε