Σκύλοι ανιχνευτές "μύρισαν" 170.000 ευρώ - ΦΩΤΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Σκύλοι ανιχνευτές "μύρισαν" 170.000 ευρώ - ΦΩΤΟ

Σκύλοι ανιχνευτές &quot?μύρισαν&quot? 170.000 ευρώ - ΦΩΤΟ

Η ομάδα δίωξης του Τελωνείου Ευζώνων έλεγξε Ι.Χ. με γερμανικές πινακίδες, που οδηγούσε Έλληνας. Από τον έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ρευστών διαθεσίμων, που ονομάζεται Ντόλυ, προέκυψε ότι ο οδηγός είχε στην κατοχή του συνολικά 76.500 ευρώ. Τα χρήματα ήταν επιμελώς κρυμμένα και καλυμμένα με κάλτσες, μέσα σε παπούτσια, που ήταν τοποθετημένα μέσα σε δύο βαλίτσες, καθώς και μέσα στο προσωπικό τσαντάκι του οδηγού. Το Τελωνείο δέσμευσε προσωρινά τα χρήματα για περαιτέρω έρευνα από την Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων, καθώς ο οδηγός δεν είχε δηλώσει τα χρήματα όπως υποχρεούται.
Εξάλλου, ελεγκτές του Τελωνείου στο «Ελ. Βενιζέλος» προχώρησαν, με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ρευστών διαθεσίμων Bart, σε έλεγχο Έλληνα επιβάτη πτήσης από Ντουμπάι προς Αθήνα. Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένα στις αποσκευές του 118.000 δολάρια ΗΠΑ (96.725,31 ευρώ). Η δέσμευση έγινε για περαιτέρω έρευνα περί της νόμιμης προέλευσης των ρευστών διαθεσίμων, επειδή υπήρχαν ενδείξεις για νομιμοποίηση χρημάτων από παράνομες δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες