Δωρεάν Rapid Test στον οικισμό Μέσης Δήμου Βέροιας - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

20 Απρ 2021

Δωρεάν Rapid Test στον οικισμό Μέσης Δήμου Βέροιας


Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV–2 (Rapid Test) από κλιμάκια της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, στον οικισμό της Μέσης του Δήμου Βέροιας.
Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν από τις 10:00 έως τις 14:00 στον χώρο του Δημοτικού Ιατρείου Μέσης.
Η διοργάνωση των δειγματοληπτικών ελέγχων γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας και του ΕΟΔΥ και έχει στόχο την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 στην περιοχή. 
Η διαδικασία απευθύνεται σε πολίτες όλων των ηλικιακών ομάδων που έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα Rapid Test. Για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να  γνωρίζουν ότι χρειάζεται να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του γρήγορου τεστ ανίχνευσης αντιγόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε