Κατανόηση των διαφορετικών τύπων τροφών για σκύλους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Κατανόηση των διαφορετικών τύπων τροφών για σκύλους


Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι τροφών για σκύλους που μπορείτε να επιλέξετε για να καλύψετε τις διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας. Η γνώση του είδους του φαγητού που θα κληθείτε να διαλέξετε μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Διαβάστε παρακάτω για να κατανοήσετε τους διαφορετικούς τύπους τροφής για σκύλους που διατίθενται για να βοηθήσετε στη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας. 

Στεγνό ​​φαγητό
Η ξηρά τροφή για σκύλους είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τύπος φαγητού που διατίθεται στην αγορά. Η υψηλής ποιότητας ξηρή τροφή για σκύλους όχι μόνο παρέχει εξαιρετική διατροφή, αλλά καθιστά επίσης εύκολη τη σίτιση του σκύλου σας σε καθημερινή βάση. Η διάρκεια ζωής του φαγητού διαρκεί περισσότερο και το φαγητό μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι σχεδιασμένο με πρωτεΐνες ποιότητας, φρούτα και λαχανικά και άλλα απαραίτητα συστατικά για να διατηρεί το κατοικίδιο ζώο σας υγιές. 

Διατροφή ακατέργαστων τροφίμων
Μια ωμή διατροφή, επίσης γνωστή ως BARF, έχει επίσης πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι ένα πιο λαμπερό τρίχωμα. Δυστυχώς, τα μειονεκτήματα αυτής της δίαιτας συχνά αποθαρρύνουν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να κάνουν την αλλαγή. Τα βακτήρια από το ωμό κρέας και η περιορισμένη διάρκεια ζωής είναι δύο από τα μειονεκτήματα. 

Κονσερβοποιημένα τρόφιμα
Μια κονσερβοποιημένη διατροφή μπορεί να είναι μια υγιεινή επιλογή για σκύλους εάν μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κακή αναπνοή και τη γαστρεντερική αναστάτωση που συχνά έρχεται μαζί με την επιλογή αυτού του τύπου διατροφής. Ενώ υπάρχουν πολύ λίγα συντηρητικά που προστίθενται σε κονσέρβες, υπάρχουν πολλά πρόσθετα που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της γεύσης του φαγητού που μπορεί να μην είναι καλό για το σκυλί σας. 

Ημι-υγρή τροφή
Από όλους τους τύπους τροφών για σκύλους, αυτός ο τύπος τροφής είναι πιθανώς το ανθυγιεινό για το κατοικίδιο ζώο σας. Γιατί; Είναι γεμάτο συντηρητικά και γλυκαντικά που θα λατρέψει ο σκύλος σας, αλλά αυτό είναι πολύ ανθυγιεινό. 

Υποαλλεργική τροφή για σκύλους
Μερικά σκυλιά μπορεί να είναι επιρρεπή σε δυσανεξία στα τρόφιμα και ως εκ τούτου απαιτούν μια απλή διατροφή που αποκλείει τα κοινά αίτια εμφάνισης όπως κοτόπουλο, σόγια και γλουτένη σίτου. Υπάρχουν μερικά φανταστικά υποαλλεργικά τρόφιμα διαθέσιμα για σκύλους, και οι τιμές ποικίλλουν. Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη λίστα των συστατικών παρά στην τιμή με αυτόν τον τύπο φαγητού. 

Τώρα που έχετε καλύτερη κατανόηση των τύπων τροφής για σκύλους που διατίθενται για το σκυλί σας, μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποια τροφή θα είναι η πιο υγιεινή για το κατοικίδιο ζώο σας. Η ξηρή τροφή για σκύλους είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή για πολυάσχολους ιδιοκτήτες σκύλων που αναζητούν μια εύκολη, διατροφική μέθοδο σίτισης του κατοικίδιου ζώου τους. Εάν θέλετε το σκυλί σας να απολαμβάνει ένα νόστιμο σνακ κάθε τόσο, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε σε κονσερβοποιημένα τρόφιμα περίπου μία φορά την εβδομάδα ή και σνακ που αποτελούν παιχνίδια για σκύλους, όπως είναι οι λιχουδιές σε σχήμα κόκκαλο. Το να δώσετε στο σκυλί σας μια ποικιλία τροφών μπορεί να είναι υγιές αν ξέρετε από ποια τροφή μπορείτε να επιλέξετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες