Βολές Παυλίδη στον αντιδήμαρχο Βέροιας Βασίλη Λυκοστράτη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Βολές Παυλίδη στον αντιδήμαρχο Βέροιας Βασίλη Λυκοστράτη


Είναι το λιγότερο λυπηρό. Με περισσή επιπολαιότητα, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης, στην προσπάθειά του να προβάλει την όμορφη εικόνα του τόπου μας, χρωματισμένου από τις ανθισμένες ροδακινιές σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή πανελλαδικής εμβέλειας , έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο τα δικαιώματα χιλιάδων αγροτών μας για αποζημίωση από τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν λόγω του ισχυρού παγετού των τελευταίων ημερών.
Αδικαιολόγητη προχειρότητα, άγνοια των όσων διαδραματίζονται στον ταλαίπωρο αγροτικό χώρο, "κατοικοεδρεύοντες" σε άλλους κόσμους μακριά από την σκοτεινή καθημερινότητα, τοποθετούνται επί παντός επιστητού, χωρίς να υπολογίζουν τις καταστροφικές επιπτώσεις των λεγομένων τους.
Η ζημία έγινε ήδη. Οφείλουμε να προσπαθήσουμε ως Δήμος συνολικά να το διορθώσουμε και είμαστε στρατευμένοι σε κάθε τέτοια προσπάθεια. Μια παράκληση μόνο . Όταν τοποθετούνται δημοσίως θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι πλήρως και αν ένα θέμα δεν το γνωρίζουν, καλύτερα να σιωπούν. Ενίοτε η σιωπή είναι χρυσός. Ο τόπος μας δε αντέχει πια την επιπολαιότητα.
Και κάτι τελευταίο που αφορά την τραγική προσπάθεια του Δήμου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Μην προσβάλετε την νοημοσύνη μας. Μην αντιμετωπίζετε ετσι τους πολίτες του Δήμου μας. Παραδεχτείτε λοιπόν δημοσίως εν είδη αίτησης συγχώρεσης το λάθος σας και ελάτε να δούμε πως θα μετριάσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις. Φτάνει πια η χονδροειδής προσπάθεια να παρουσιαστεί μια καθαρή, αλλά ατυχέστατη δήλωση, του Αντιδημάρχου σας ως παρανόηση όλων των πολιτών του Δήμου μας. Φτάνει επιτέλους!
Παύλος Παυλίδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
"Συνδημότες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες