Πληρότητες 100% στο παραλιακό μέτωπο για το πασχαλινό τριήμερο - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

29 Απρ 2021

Πληρότητες 100% στο παραλιακό μέτωπο για το πασχαλινό τριήμερο

Πληρότητες 100% στο παραλιακό μέτωπο για το πασχαλινό τριήμερο

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, οι πληρότητες για αυτοτελή διαμερίσματα ή /και αυτοτελείς κατοικίες που είναι εγγεγραμμένοι σε πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης ( π.χ Airbnb) σε περιοχές όπως ο Ωρωπός, το Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη , η Βραυρώνα, η Κινέτα, η Παλαιά Φώκαια, η Λούτσα και το Λαύριο αγγίζουν εδώ και λίγα 24 ώρα το 100% φέρνοντας “χαμόγελα -έστω και πρόσκαιρα –στους επιχειρηματίες του κλάδου. Υψηλές πληρότητες για το τριήμερο της Ανάστασης καταγράφονται και στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής ακόμη και για τις υπερπολυτελείς, του παραλιακού μετώπου ,οι οποίες προετοιμάζονται πυρετωδώς επισκέπτες της σεζόν. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα λέγεται πως υπάρχει και λίστα αναμονής .
Τη λύση του Airbnb επιλέγουν κυρίως οικογένειες με παιδιά, οι οποίες θεωρούν πως μπορούν να απομονωθούν σε ένα φιλικό περιβάλλον μέσα στη φύση πλησίον της θάλασσας και παράλληλα να μπορούν να μαγειρέψουν τα παραδοσιακά εδέσματα.
Τι λένε παράγοντες της αγοράς
Παράγοντες της αγοράς μιλούν για πρωτοφανείς καταστάσεις επισημαίνοντας πως δεν έχει προηγούμενο η ζήτηση που παρατηρείται το φετινό Πάσχα .Όπως λένε ο κόσμος φαίνεται πως έχει μεγάλη ανάγκη να ξεφύγει από την καθημερινότητα και δηλώνει κουρασμένος από τις απαγορεύσεις της πανδημίας. Ενδεικτική είναι η περίπτωση μιας οικογένειας η οποία δήλωσε πρόθυμη να νοικιάσει διαμέρισμα για το τριήμερο ακόμη και στο Καπανδρίτι εάν δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος στην Ανατολική Αττική.
“Με βάση τις εκτιμήσεις που έχουμε, αναμένουμε τριπλάσιο κόσμο από ότι την καλοκαιρινή σεζόν …Έχουμε ζήτηση ακόμη και το τριήμερο μετά το Πάσχα κάτι που δείχνει πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη του κόσμου να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης “σημειώνει ο Φώτης Τζάνος διαχειριστής ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης .Η υψηλή ζήτηση έχει οδηγήσει όπως ήταν αναμενόμενο σε άνοδο των τιμών ενοικίασης .Σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε και Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates από τις ιστοσελίδες βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι ζητούμενες τιμές για 3 διανυκτερεύσεις την περίοδο από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου κυμαίνονται από 165 ευρώ στη περιοχή της Αρτέμιδος /Λούτσας και φτάνουν και τα 673 ευρώ στη Βάρκιζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε