Δωρεάν Μαζικές Δειγματοληψίες (Rapid Test) στην πλατεία Εληάς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Δωρεάν Μαζικές Δειγματοληψίες (Rapid Test) στην πλατεία Εληάς



Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και με σκοπό την καλύτερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή, ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία, θα πραγματοποιήσει δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους με τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2 (Rapid test) σε πολίτες. 
Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, ώρες 10:00 έως 13:00, στην πλατεία Εληάς στο κέντρο της πόλης. 
Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και να δηλώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test. Παράλληλα, για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να αποστείλουν SMS με αριθμό 1 στο «13033».
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.
                                  
     Ο Δήμαρχος Βέροιας                                                 Ο Επόπτης ΚΟΜΥ Ημαθίας ΕΟΔΥ
Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος                                                  Δημητριάδης Πρόδρομος
                                                                                                            Γενικός Ιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες