Το τρικ για να κόβεις το κρέας σε μικρά κομμάτια - Ένα κόλπο που απλοποιεί καθοριστικά τη διαδικασία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Το τρικ για να κόβεις το κρέας σε μικρά κομμάτια - Ένα κόλπο που απλοποιεί καθοριστικά τη διαδικασία

 



  Όποιος έχει επιχειρήσει να κόψει σε μικρές φέτες ένα κομμάτι ωμού μοσχαρίσιου κρέατος ξέρει πόσο δύσκολο και δύστροπο μπορεί να γίνει αυτό, χωρίς επαγγελματικά εργαλεία τουλάχιστον.

Και... 

 
οι συνταγές που θέλουν το κρέας ψιλοκομμένο δεν είναι λίγες.

Όταν θέλουμε λοιπόν να τεμαχίσουμε κοτόπουλο ή μοσχάρι, μισή ώρα στην κατάψυξη θα δώσει στο κρέας την υφή που χρειάζεται για να κοπεί εύκολα και γρήγορα.

Τριάντα λεπτά στην κατάψυξη δεν θα παγώσουν το κρέας, θα το σκληρύνουν ελαφρώς για να κόβεται ομοιόμορφα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες