Με αυτόν τον τρόπο θα κόβετε χωρίς... δάκρυα το κρεμμύδι

 
 
Όταν φτάνει η στιγμή να κόψουμε ένα κρεμμύδι, το σκεφτόμαστε ξανά και ξανά γιατί πολύ απλά δε θέλουμε να... κλάψουμε. Για...  

 
να βάλετε τέλος σε αυτό το πρόβλημα το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε κάποια από τις ακόλουθες λύσεις.

​Αναλυτικότερα:

– Χρησιμοποιώντας κάποιο μαχαιροπίρουνο:
OK, ναι δεν εννοούμε όλο το σετ, αλλά ακόμη κι ένα κουταλάκι μικρό μας κάνει. Αυτός είναι και ο πιο ασυνήθιστος τρόπος ever για να διώξεις τη μυρωδιά από τα χέρια σου. Τρίψε τα χέρια σου στο κουταλάκι (μαχαίρι ή πιρούνι) από ανοξείδωτο ατσάλι για μερικά λεπτά, κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα μόρια του θείου, τα οποία δίνουν στο κρεμμύδι την έντονη οσμή του, αντιδρούν με το μέταλλο και εξουδετερώνονται, απαλλάσσοντας έτσι τα χέρια σου από την τυπική και άσχημη οσμή.

– Ξύδι:
Απλά ρίξε μερικές σταγόνες ξύδι στις παλάμες σου και τρίψε τα χέρια σου έντονα. Η μυρωδιά του κρεμμυδιού θα εξαφανιστεί.

– Στοματικό διάλυμα:
Αν δεν έχεις ξύδι σπίτι σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το στοματικό διάλυμα που έχεις στο μπάνιο σου, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Ρίξε μερικές σταγόνες τρίψε τα χέρια σου και κρεμμύδι is gone.

– Αλάτι:
Μπορείς να βρέξεις τα χέρια σου και στη συνέχεια να πάρεις μια πρέζα αλάτι και να τρίψεις έντονα τα χέρια σου, προκειμένου να φύγει η μυρωδιά. Το αλάτι μπορεί να είναι σκληρό στα χέρια σου, οπότε βεβαιώσου ότι θα ενυδατώσεις τα χέρια σου μετά. Αν δεν θέλεις να δοκιμάσεις αλάτι, τότε η μαγειρική σόδα είναι μια καλή λύση.

– Οδοντόκρεμα:
Η χρήση οδοντόκρεμας φέρνει εγγυημένα αποτελέσματα. Μην χρησιμοποιήσεις όμως κάποια σε μορφή gel, δεν θα κάνει ιδιαίτερη δουλειά. Η οδοντόκρεμα με φθόριο είναι κατάλληλη για την δουλειά που τη θες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια