Μέτρα στήριξης τουλάχιστον έως τον Μάιο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Μέτρα στήριξης τουλάχιστον έως τον Μάιο

Μέτρα στήριξης τουλάχιστον έως τον Μάιο

Επίσης, στο πλαίσιο των ενισχύσεων και στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων εντάσσονται:
Παρεμβάσεις στο μέτρο αποδείξεων, των τεκμηρίων, της προκαταβολής φόρου προκειμένου να αποτραπούν φορολογικές επιβαρύνσεις στα νοικοκυριά. Οι αποφάσεις αναμένεται να κλειδώσουν τον Απρίλιο πριν ξεκινήσουν οι φορολογούμενοι να υποβάλλουν τις φορολογικές δηλώσεις. Μάλιστα, όπως λένε στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχει χρόνος αφού η ηλεκτρονική πύλη στο taxisnet για την υποβολή των δηλώσεων δύσκολα θα ανοίξει πριν από το Πάσχα.
"Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την πανδημία για να ληφθούν οι αποφάσεις” αναφορικά με διορθώσεις στα φορολογικά βάρη των εισοδημάτων του 2020, υπογραμμίζουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών καθώς οποιαδήποτε απόφαση έχει σχέση με την δημοσιονομικό χώρο που θα έχει διαθέσιμο η κυβέρνηση.
Το μέτρο της επιδότησης παγίων δαπανών το οποίο θα είναι απολύτως στοχευμένο με τις επιδοτούμενες δαπάνες να προκύπτουν μετά την αφαίρεση των ενισχύσεων που έχουν ήδη λάβει οι επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της επιδότησης δαπανών μισθοδοσίας όπου οι νέες επιχορηγήσεις θα υπολογιστούν αφού αφαιρεθούν τα κονδύλια για τη κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας μέσω του μέτρου αναστολής εργασίας ( 534 ευρώ και κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών) ή των προγραμμάτων “Συνεργασία” και επιδότησης προσλήψεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες