Στη Δίωξη Εκβιαστών κατέθεσε ο Καρυπίδης για τις απειλές Τι ανέφερε ο υπεύθυνος Επκοινωνίας της ΠΑΕ Άρης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Στη Δίωξη Εκβιαστών κατέθεσε ο Καρυπίδης για τις απειλές Τι ανέφερε ο υπεύθυνος Επκοινωνίας της ΠΑΕ Άρης




Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει το θέμα των απειλών κατά του Θόδωρου Καρυπίδη και της οικογένειάς του.

Την Παρασκευή ο επικεφαλής της διοίκησης του Άρη κατήγγειλε ότι άγνωστοι απειλούν τη ζωή του, όπως και αυτή της οικογένειάς του, μέσω μηνυμάτων που του στέλνουν από «πακιστανικά» τηλέφωνα.

Μία μέρα μετά, ο...  

 
Καρυπίδης κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ, με τη δικαιοσύνη να αναλαμβάνει από εδώ και πέρα με στόχο να βρει αυτούς που απειλούν τη ζωή του παράγοντα του Άρη.

Την ίδια ώρα, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παντελής Ζουμπούλης», είπε τα εξής για αυτή την υπόθεση.

«Ο Θόδωρος Καρυπίδης δέχεται… προειδοποιήσεις εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Όλα ξεκίνησαν πριν από το παιχνίδι με την Λάρισα στις 29 Ιανουαρίου, όταν ωμά του είπαν «θα σου αλλάξουμε το διαιτητή», όπως και έγινε με την αλλαγή Κουτσιαύτη-Κουμπαράκη. Πριν από κάθε ματς δέχεται τέτοιου είδους απειλές και… προειδοποιήσεις με αποκορύφωμα το τελευταίο μήνυμα για τις σφαίρες.

Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον ο Άρης ενοχλεί και ειδικά κάποια Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται άμεσα με ομάδα. Είναι επίσης πολύ ξεκάθαρο ότι είναι ενοχλημένοι γιατί ο Άρης επέστρεψε δυναμικά, όπως φάνηκε μέσα από την πορεία των δυο προηγούμενων χρόνων και με αποκορύφωμα τη φετινή πορεία που βρίσκει την ομάδα στην κορυφή από το ξεκίνημα της σεζόν!

Θεωρούσαν το πρωτάθλημα και τις θέσεις της κορυφής… τσιφλίκι τους και αυτό ενοχλεί πια. Με κάθε τρόπο θέλουν να χτυπήσουν τον Άρη και ειδικά με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, για να πλήξουν τον Καρυπίδη και τον σύλλογο. Στόχος είναι ο Άρης, όχι ο Καρυπίδης. Πρέπει να αναφέρω ότι για τις απειλές στον ίδιο και την οικογένεια του, ο Καρυπίδης κατέθεσε στο τμήμα εκβιαστών.

Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε, πήρε τον δρόμο το θέμα του. Τα μηνύματα στέλνονται από… Πακιστανούς, όπως έδειξε η έρευνα που έγινε, πρόκειται για τις γνωστές μεθόδους εκφοβισμού. Όλα αυτά όχι μόνο δεν λυγίζουν τον Άρη και τον Καρυπίδη, αλλά μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και συσπειρώνουν την οικογένεια του συλλόγου.

Οι εταιρίες της οικογένειας Καρυπίδη, συμμετέχουν καθημερινά σε δεκάδες δημόσιους διαγωνισμούς, άλλες γίνονται δεκτές, άλλες όχι, όπως συμβαίνει στους νόμους της αφοράς και των επιχειρήσεων. Όλες οι διαδικασίες είναι αξιοκρατικές, με κοινώς αποδεκτά κριτήρια και κάτω από απόλυτη διαφάνεια, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, παρά την προσπάθεια να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Μάλιστα έχουμε πληροφορίες ότι στο επόμενο διάστημα τα ίδια μέσα θα επιχειρήσουν να εμπλέξουν εκ νέου τον Καρυπίδη, σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να ξέρουν ότι είμαστε ενήμεροι και τους προειδοποιούμε ότι έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Στο τέλος θα πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι σκάβουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες