Παρουσία Βεσυρόπουλου η συνέλευση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Στο 50% τα τέλη κυκλοφορίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Παρουσία Βεσυρόπουλου η συνέλευση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Στο 50% τα τέλη κυκλοφορίας


Παρουσία Βεσυρόπουλου η συνέλευση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Στο 50% τα τέλη κυκλοφορίας Με τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων και των Σωματείων Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων από όλη την Ελλάδα, αναφορικά με την ανάγκη στήριξης του κλάδου από την Πολιτεία εν μέσω πανδημίας.


Οι ιδιοκτήτες λεωφορείων κατέθεσαν στον υφυπουργό τους προβληματισμούς και τα επιχειρήματά τους αναφορικά με την ανάγκη μη πληρωμής τελών κυκλοφορίας σε έναν κλάδο που τελεί σε αναστολή στον καιρό της πανδημίας, σε συνδυασμό με τη δύσκολη περίοδο που αναμένεται ακόμη και για την περίοδο μετά το αναμενόμενο άνοιγμα του Τουρισμού.


Ο κ. Βεσυρόπουλος αντιλήφθηκε το μέγεθος του προβλήματος και δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα ψηφιστεί ρύθμιση στην οποία οι ιδιοκτήτες λεωφορείων θα υποχρεούνται να πληρώσουν κατά την τρέχουσα χρονιά το ήμισυ των τελών κυκλοφορίας.


Η εξέλιξη είναι σημαντική ανάσα για τον κλάδο των τουριστικών λεωφορείων, ο οποίος ωστόσο επιμένει σε πλήρη υιοθέτηση των αιτημάτων του από την κυβέρνηση, συνεπώς θα πραγματοποιήσει την πανελλαδική διαμαρτυρία που έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες