Γιατί 200.000 εργαζόμενοι δεν μπορούν να μπουν τώρα σε αναστολή και τι προβλέπεται

Γιατί 200.000 εργαζόμενοι δεν μπορούν να μπουν τώρα σε αναστολή και τι προβλέπεται - BINTEO

“Να πω ότι έχει γίνει ήδη πρόβλεψη και για τις αναστολές Μαρτίου όταν θα δώσει πράσινο φως το υπουργείο Οικονομικών. Η επιμέτρηση θα γίνεται με φωτογραφία των εργαζομένων στις 31/1”,σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτοί οι 200 .000 εργαζόμενοι " θα μπορούν να συμπεριληφθούν" στα νέα μέτρα για τον κορονοιο" άρα η φωτογραφία στο ΕΡΓΑΝΗ θα είναι μέχρι τις 31/1/2021".
Σε ερώτηση τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος προσλήφθηκε τον Φεβρουάριο, αν δηλαδή θα πάρει αποζημίωση ειδικού σκοπού από το κράτος, απάντησε ότι" δεν μπορεί να γίνεται η στρέβλωση της τελευταίας στιγμής. Την προηγούμενη φορά παρουσιάστηκαν μια μέρα πριν κλείσουμε το σύστημα, από τις ανακοινώσεις γιατί γίνονταν και εικονικές προσλήψεις".
Και συνέχισε λέγοντας ότι " γίνεται η μέριμνα σε συνεννόηση και με το υπουργείο Οικονομικών να πιάσουμε τους εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα μέχρι και την 31/1".
Σε ερώτηση εάν θα πάρει αποζημίωση κάποιος που προσελήφθη την 1η Ιανουαρίου απάντησε ότι, "δεν μένει στο αέρα, αλλά από την άλλη πλευρά θα συμπεριληφθεί, εφόσον προχωρήσουν οι αναστολές στο επόμενο κύμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια