Στις 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Στις 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ



    
 
Για ακόμη μία φορά πήραν αναβολή οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), οι οποίες εν τέλει θα πραγματοποιηθούν στις 19 Μαρτίου.

Αρχικά...
 
ήταν να γίνουν τον Οκτώβριο του 2020, αλλά είχε αποφασιστεί να αναβληθούν και να γίνουν αργότερα. Και τελικά φτάσαμε Φεβρουάριο του 2021 και αποφασίστηκε να γίνουν τον Μάρτιο.

Με βάση όσα είχαν γίνει γνωστά εδώ και καιρό, οι εκλογές της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα διεξάγονταν στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά το Σάββατο έγινε νέα συνεδρίαση και αποφασίστηκε να μετατεθούν κατά ένα μήνα.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, η ΕΠΟ ενημέρωσε σχετικά μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης.

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αποφασίστηκε η ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 19 Φεβρουαρίου 2021 Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19, στο σύνολο της Επικράτειας.

​Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτείται επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες