Η χώρα που δεν έχει καθόλου φόρο εισοδήματος και μόλις λίγα εκατομμύρια κατοίκους - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

28 Ιαν 2021

Η χώρα που δεν έχει καθόλου φόρο εισοδήματος και μόλις λίγα εκατομμύρια κατοίκους


 
   Δεν είναι μόνο οι ευκαιρίες εργασίας που προσφέρει ως χώρα και έχει κάνει πολλούς να έχουν βρεθεί εκεί για δουλειά. Είναι γενικά ο τρόπος ζωής και οι φορολογικές ελαφρύνσεις που έχουν μάλλον οδηγήσει σε αυτό.

Αρκεί... 

 
να αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για μια χώρα του πλανήτη στην οποία δεν υπάρχει καν φόρος εισοδήματος. Εκεί ζουν 4,2 εκατομμύρια άνθρωποι εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν κατάγονται από εκεί. Ο λόγος για το Κουβέιτ. Εκεί ζουν περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Αιγύπτιοι και σχεδόν 1 εκατομμύριο Ινδοί.

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί πόλο έλξης για όσους ψάχνουν μια καλή εργασιακή ευκαιρία μιας και το πρώτο και κύριο είναι ότι δεν επιβάλλεται φόρος εισοδήματος. Το πόσα κερδίζεις δεν σου δημιουργεί... άγχος ότι πρέπει να τα αποδώσεις ενώ για παράδειγμα μπορείς να αγοράσεις ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή. Στα συν επίσης είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι πολλές επιλογές όσον αφορά το φάσμα των επαγγελμάτων.

Μια μικρή χώρα που έχει όμως τη δική της ισχυρή οικονομία.

 news.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε