Τραγωδία στην Εγνατία οδό στον πολύμυλο - Ένας νεκρός μετά από καταδίωξη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Τραγωδία στην Εγνατία οδό στον πολύμυλο - Ένας νεκρός μετά από καταδίωξη


Καταδίωξη αυτοκινήτου που μετέφερε μετανάστες, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου στις 05:00 στα διόδια του Πολυμύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanilife.gr, ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ που κινείτο στην Εγνατία οδό με ξένες πινακίδες, διερχόμενο από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα, δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας στο ύψος των διοδίων του Πολυμύλου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη του οχήματος από την Αστυνομία.


Στο όχημα επέβαιναν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων ο οδηγός ήταν ελληνικής καταγωγής, ενώ οι υπόλοιποι δέκα επιβαίνοντες, Συριακής καταγωγής. Το όχημα στην προσπάθεια του να διαφύγει της Αστυνομίας, στο ύψος του κόμβου του Μικροκάστρου, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός και τον τραυματισμό των υπόλοιπων επιβατών. Στο σημείο έσπευσαν επτά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, για την παραλαβή των τραυματιών, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, καθώς και η Τροχαία Κοζάνης. Σε κάθε περίπτωση, δικογραφία θα σχηματισθεί σε βάρος τους για τα αδικήματα που τους βαρύνουν.


Πηγή: kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες