Επιστολή ιδιοκτητών ταξί στον Μητσοτάκη: «Μας οδηγείτε στην εξαθλίωση» - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

19 Ιαν 2021

Επιστολή ιδιοκτητών ταξί στον Μητσοτάκη: «Μας οδηγείτε στην εξαθλίωση»


    
Οι ιδιοκτήτες ταξί, με επιστολή τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουν λόγο για εξαθλίωση και παράλληλα, καταγγέλλουν ότι όχι μόνο δεν υπήρξε ενίσχυση αλλά περιορίστηκε δραστικά η επαγγελματική τους δραστηριότητα.

«Από... 

 
την αρχή της πανδημίας έως και σήμερα λάβαμε, μόνο την επιδότηση των 800 ευρώ, την επιστρεπτέα προκαταβολή την έλαβαν μόνο ελάχιστοι και συγκεκριμένα το 40% στις 35.000 ιδιοκτήτες, ενώ όλα τα μέσα μεταφοράς έλαβαν σημαντικότατες ενισχύσεις χιλιάδων ευρώ» αναφέρουν.

Διερωτώνται σε ποια εισήγηση στηρίχτηκε η απόφαση για μεταφορά αποκλειστικά ενός επιβάτη στα ταξί και ούτε καν δύο μελών της ίδιας οικογένειας.

«Με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα δυο μέλη μιας μέσης ελληνικής οικογένειας, να μισθώσουν δύο ταξί για την μεταφορά τους, με αποτέλεσμα, να μας αφαιρείτε πλήρως επιπλέον εργασία, από την ήδη ελαχιστοποιημένη δραστηριότητα μας» σημειώνουν.

Στην επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό τονίζουν ότι δεν θα δεχτούν άλλη αδικία και ζητούν:

  • την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.
  • την ένταξη στον 5ο κύκλο επιστρεπτέας προκαταβολής, με υπολογισμό της μείωσης μόνο των εσόδων των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.
  • την τροποποίηση της σχετικής ΚΥΑ, ώστε να επιτραπεί η μεταφορά δύο ατόμων και οικογενειών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε