Με αυτό το κόλπο θα μαγειρεύετε δύο φαγητά μαζί στο φούρνο - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

8 Ιαν 2021

Με αυτό το κόλπο θα μαγειρεύετε δύο φαγητά μαζί στο φούρνο

 


   
Οι περισσότεροι και ειδικά στις εποχές που ζούμε, είτε λόγω εξοικονόμησης χρόνου είτε λόγω χρημάτων, θέλουμε να μαγειρεύουμε παράλληλα δύο γεύματα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και για την επόμενη ημέρα.

​Το ... 

 

 

κόλπο για δύο φαγητά, εύκολα και γρήγορα

Ουσιαστικά μαγειρεύετε το φαγητό σας σε σακούλα. Ετσι βάζετε τα φαγητά σας σε διαφορετικές σακούλες και στη συνέχεια βάζετε τις σακούλες μαζί, σε ένα ταψί, στο φούρνο σας. Το κόλπο μοιράστηκε ένας μάγειρας στα social media και ήταν πολλοί εκείνοι που ενθουσιάστηκαν, με αυτή τη βολική ιδέα.

Αλλωστε οι σακούλες ψησίματος είναι βολικές έτσι κι αλλιώς, αφού αποτρέπουν το χάος στην κουζίνα και σφραγίζουν τη γεύση του φαγητού.

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μια σακούλα ψησίματος που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αργή κουζίνα, ώστε να μην τρυπήσει. Επίσης βεβαιωθείτε ότι η σακούλα είναι δεμένη πολύ καλά, καθώς το φαγητό θα χρειαστεί χώρο και χρόνο για να μαγειρευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε