Δούλεψε και έμεινε στην Κυβέρνηση ο Απόστολος Βεσυρόπουλος - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

16 Ιαν 2021

Δούλεψε και έμεινε στην Κυβέρνηση ο Απόστολος Βεσυρόπουλος


  Eνα πολύ εύστοχο σχόλιο έκανε η εφημερίδα Παραπολιτικά για τον Ημαθιώτη υφυπουργό Οικονομικών Αποστόλη ΒΕΣΥΡΌΠΟΥΛΟ.. ο οποίος νυχθημερόν είναι στο Υπουργείο Οικονομικών και τα κατάφερε άψογα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς... η πραγματικότητα είναι αυτή που λέει ο τίτλος",,  όταν παράγεις έργο μένεις" και δεν είναι τυχαίο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον άφησε σε αυτό το δύσκολο πόστο... 

Έγραψε Λοιπόν η εφημερίδα Παραπολιτικά..

Η παραμονή του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου στο κυβερνητικό σχήμα αποτελεί επιβεβαίωση της εργατικότητας αλλά και της αποτελεσματικότητας που τον χαρακτηρίζει. 

Ο κ. Βεσυρόπουλος υπέγραψε σειρά αποφάσεων για να αντιμετωπιστούν οι  αρνητικές συνέπειες της πανδημίας σε πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δείχνοντας αυξημένα αντανακλαστικά. 

Παράλληλα στον ίδιο πιστώνονται παρεμβάσεις που εκσυγχρονίζουν και ψηφιοποιούν τη φορολογική διοίκηση και βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης του πολίτη, όπως ο μηχανισμός εξωδικαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.  Βεσυρόπουλος, ως επικεφαλής του Τομέα για τη φορολογική πολιτική ήταν από τους πιο δραστήριους τομεάρχεςτης Νέας Δημοκρατίας, την περίοδο που το κόμμα ήταν στην αντιπολίτευση, έχοντας πλήρη γνώση των ιδιαιτεροτήτων αλλά και των απαιτήσεων του φορολογικού συστήματος. 

Στα θετικά του συμπεριλαμβάνεται και η εξαιρετική κοινοβουλευτική του παρουσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε