Δούλεψε και έμεινε στην Κυβέρνηση ο Απόστολος Βεσυρόπουλος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Δούλεψε και έμεινε στην Κυβέρνηση ο Απόστολος Βεσυρόπουλος


  Eνα πολύ εύστοχο σχόλιο έκανε η εφημερίδα Παραπολιτικά για τον Ημαθιώτη υφυπουργό Οικονομικών Αποστόλη ΒΕΣΥΡΌΠΟΥΛΟ.. ο οποίος νυχθημερόν είναι στο Υπουργείο Οικονομικών και τα κατάφερε άψογα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς... η πραγματικότητα είναι αυτή που λέει ο τίτλος",,  όταν παράγεις έργο μένεις" και δεν είναι τυχαίο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον άφησε σε αυτό το δύσκολο πόστο... 

Έγραψε Λοιπόν η εφημερίδα Παραπολιτικά..

Η παραμονή του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου στο κυβερνητικό σχήμα αποτελεί επιβεβαίωση της εργατικότητας αλλά και της αποτελεσματικότητας που τον χαρακτηρίζει. 

Ο κ. Βεσυρόπουλος υπέγραψε σειρά αποφάσεων για να αντιμετωπιστούν οι  αρνητικές συνέπειες της πανδημίας σε πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δείχνοντας αυξημένα αντανακλαστικά. 

Παράλληλα στον ίδιο πιστώνονται παρεμβάσεις που εκσυγχρονίζουν και ψηφιοποιούν τη φορολογική διοίκηση και βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης του πολίτη, όπως ο μηχανισμός εξωδικαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.  Βεσυρόπουλος, ως επικεφαλής του Τομέα για τη φορολογική πολιτική ήταν από τους πιο δραστήριους τομεάρχεςτης Νέας Δημοκρατίας, την περίοδο που το κόμμα ήταν στην αντιπολίτευση, έχοντας πλήρη γνώση των ιδιαιτεροτήτων αλλά και των απαιτήσεων του φορολογικού συστήματος. 

Στα θετικά του συμπεριλαμβάνεται και η εξαιρετική κοινοβουλευτική του παρουσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες