Σούπερ μάρκετ και καταστήματα: Ανοικτά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα: Ανοικτά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα: Ανοικτά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου - Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Ανοικτά μπορούν να είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και μεταξύ αυτών και τα σούπερ μάρκετ. Το λιανεμπόριο επανεκκίνησε από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και η κυβέρνηση δίνει τη δυνατότητα προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ την Κυριακή. Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τα καταστήματα είναι από τις 11 το πρωί. Τις καθημερινές, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 7 το πρωί έως και τις 20:00, καθώς παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 μ.μ. έως τις 05.00 π.μ.
Για το λιανεμπόριο υπενθυμίζεται ότι ο καταναλωτής πρέπει να στείλει SMS στο 13033 με τον κωδικό 2 το οποίο έχει χρονικό περιορισμό δύο ωρών. Ο καταναλωτής πρέπει να διατηρεί το μήνυμα στο κινητό του, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες