Ο λόγος ύπαρξης της μικρής τσέπης στο παντελόνι σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ο λόγος ύπαρξης της μικρής τσέπης στο παντελόνι σας



 
 Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τον λόγο ύπαρξης της μικρής τσέπης τσέπης που υπάρχει σε όλα τα τζιν παντελόνια εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Πολλοί είναι... 

 
οι σχεδιαστές που έχουν συμπεριλάβει το τζιν παντελόνι στις συλλογές τους και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ανδρικής γκαρνταρόμπας για περισσότερο από έναν αιώνα. Το πιο βασικό ατού του είναι ότι είναι διαχρονικό και κάτα κάποιον τρόπο λειτουργεί ως την βάση πάνω στην οποία μπορείτε να χτίσετε το στυλ σας.

Πλέον υπάρχουν αμέτρητα τζιν παντελόνια στην αγορά για να επιλέξετε, αυτό ωστόσο που έχουν όλα κοινό, είναι η μικρή τσέπη στο εσωτερικό της μπροστινής δεξιάς τσέπης, η οποία χρονολογείται από το 1879. Σίγουρα όλοι σας έχετε παρατηρήσει αυτό το χαρακτηριστικό στο τζιν παντελόνι σας και ίσως αναρωτηθήκατε: “Γιατί υπάρχει αυτή η μικροσκοπική τσέπη;”

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι αυτή η μίνι τσέπη προορίζεται για τα κέρματα. Αλλά αν προσπαθήσατε ποτέ να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τσέπη για κέρματα, γρήγορα θα συνειδητοποιήσατε ότι η ανάκτηση τους από αυτήν δεν είναι τόσο εύκολη διαδικασία. Άλλοι άνθρωποι έχουν ονομάσει αυτή την μίνι τσέπη ως «τσέπη εισιτηρίων», λόγω του γεγονότος ότι τα πολλά εισιτήρια χωρούν ακριβώς μέσα στις διαστάσεις της. Αλλά δυστυχώς, αυτός δεν είναι ο πραγματικός λόγος της δημιουργίας της.

Στην πραγματικότητα, η μίνι τσέπη στα τζιν παντελόνια ονομάστηκε αρχικά «τσέπη ρολογιού» ​​και σχεδιάστηκε για να την αποθήκευση των ρολογιών τσέπης που κουβαλούσαν οι καουμπόι και οι εργάτες.

Αν και πλέον για τους περισσότερους άντρες αυτή η τσέπη είναι πλέον διακοσμητική, σίγουρα είναι μια σημαντική πληροφορία για τους πολύ λίγους άντρες που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να κουβαλούν ένα ρολόι τσέπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες