Η καλύτερη ώρα για να γυμνάζεστε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Η καλύτερη ώρα για να γυμνάζεστε



    
Λόγω της κατάστασης που επικρατεί ένα από τα μέτρα που ελήφθησαν είναι να κλείσουν και τα γυμναστήρια, ωστόσο όμως, δε πρέπει να αφήσουμε τη φυσική μας κατάσταση στην τύχη της.

​Η ... 
 
 
άσκηση είναι απαραίτητη για την υγεία μας και έστω λίγα λεπτά κάθε μέρα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για όσο ακόμη παραμένουμε σε καραντίνα μπορείς να δοκιμάσεις να γυμναστείς μέσα στο σπίτι αφού στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά βίντεο με ασκήσεις.

H καλύτερη ώρα της ημέρας για γυμναστική σύμφωνα με τους ειδικούς είναι τελικά αυτή που ταιριάζει στον δικό σου τρόπο ζωής, τις ώρες ύπνου αλλά και τις προτιμήσεις σου.

Φυσικά ακόμη και μια μικρή προπόνηση σε εξωτερικό χώρο θα είναι πάντα προτιμότερη από το τίποτα. Οι ειδικοί τονίζουν πόσο ωφέλιμο είναι για τον οργανισμό μας να ξεκινάμε την άσκηση πριν τις 10 το πρωί.

​Αυτό συμβαίνει γιατί τις πρώτες πρωινές ώρες έχεις την απαραίτητη ενέργεια για να γυμναστείς. Επιπλέον έχεις πολύ λιγότερες πιθανότητες διάσπασης από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

​Η άσκηση διεγείρει τις χημικές ουσίες στον εγκέφαλό σου με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι συνολικά πιο άνετη και ευτυχισμένη. Επιπλέον επιβραδύνει την απελευθέρωση ορμονών που ευθύνονται για το άγχος, απελευθερώνει ενδορφίνες και βοηθά στην ανάπτυξη νέων νευρωνικών δικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες