Εκδικητική πορνογραφία...
Την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ιστοσελίδα που επιτρέπει ανάρτηση φωτογραφιών και περιεχομένου εκδικητικής ιντερνετικής πορνογραφίας ζητούν χιλιάδες χρήστες των social media αυτή την ώρα. Για... ακόμη μια φορά οι ιδιωτικές στιγμές γυναικών παραβιάζονται βάναυσα, η σεξουαλική τους ζωή γίνεται αντικείμενο διασυρμού και εκμετάλλευσης, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητείται.

Το #cancelchatpicorg αυτή την ώρα κάνει τον γύρο των social media τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες. Στο site, για το οποίο χιλιάδες χρήστες ζητούν να κλείσει και να διωχθούν ποινικά οι υπεύθυνοι, έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες κυρίως γυναικών με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεση τους. Δεν είναι ξεκάθαρο πότε το site βγήκε σε λειτουργία, παρόλα αυτά οι περισσότερες αναφορές για και από Ελλάδα είναι τις τελευταίες ώρες.

Η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα συμμετοχής και ανάρτησης χωρίς να απαιτείται κανενός είδους ταυτοποίηση ή εγγραφή από τους χρήστες.

Αυτοί που αναρτούν το υλικό, όπως φαίνεται από τα σχόλια είναι οικεία πρόσωπα των θυμάτων, όπως πρώην σύντροφοι, οι οποίοι, θέλουν να εκδικηθούν τις πρώην συντρόφους τους

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια