Ανακοίνωση της κλινικής "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν


Μετά τα όσα περίεργα έχουν ακουστεί και γραφεί και σε συνέχεια της ανακοίνωσης για το θέμα που εξέδωσε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας έχουμε την ανακοίνωση του γιατρού κ. Νίκου Αντωνιάδη, που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Από τη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ν. και Α. Αντωνιάδης - ‘Ο Ευαγγελισμός’ ανακοινώνονται προς στιγμήν τα εξής:

Από την Τετάρτη 2/12 έως το Σάββατο 5/12, μετά από δικό μας αίτημα προς τον ΕΟΔΥ, λόγω υποψίας ενός πιθανού κρούσματος, υπεβλήθησαν δειγματοληπτικά για τη διαπίστωση φορέων του COVID 19 σε μοριακό έλεγχο (μέθοδος PCR) συνολικά 137 πρόσωπα σχετιζόμενα με τον χώρο της μονάδας αιμοκάθαρσης (αιμοκαθαρόμενοι και προσωπικό).

Εκ των 137 ως άνω προσώπων που υπεβλήθησαν σε εξέταση το αποτέλεσμα, εν τέλει, ήταν για μόνο ένα θετικό στον COVID 19, το οποίο ήδη για εμάς θεωρούνταν ύποπτο και είχε απομονωθεί. Για τους υπόλοιπους 136 εξετασθέντες το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Από τη ΜΧΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και τη νομική της υπηρεσία διεξάγεται έρευνα για τους λόγους που οδήγησαν αρχικά σε αναληθή αποτελέσματα τα οποία κατά συνέπεια προκάλεσαν τη διασπορά ανακριβών πληροφοριών που πλήττουν το όνομα και τη φήμη του νομικού μας προσώπου.

Εκ της Διοικήσεως
Δρ. Νικόλαος Αντωνιάδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια