Αναστολή σύμβασης:Πέφτει ξανά στα 534 ευρώ η αποζημίωση ... - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

1 Δεκ 2020

Αναστολή σύμβασης:Πέφτει ξανά στα 534 ευρώ η αποζημίωση ...Οι αναστολές των συμβάσεων για εργαζομένους και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον κορονοϊό, θα ανανεώνονται κάθε... εβδομάδα, σύμφωνα με σχετική απόφαση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 Την ίδια στιγμή, η αποζημίωση ειδικού σκοπού ορίζεται στο ποσό των 534 ευρώ.Οι δηλώσεις στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για τον Δεκέμβριο θα αρχίσουν στις 8 του μηνός. 

 Η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου: 

 «Προς ενημέρωση των εργαζομένων και των εργοδοτών, σας κάνουμε γνωστό ότι από την 1.12.2020 έως και την 7.12.2020, για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας για το μήνα Δεκέμβριο 2020, συνεχίζουν να ισχύουν τα οριζόμενα στην ΚΥΑ με ΦΕΚ Β΄5246/26.11.2020 ανά ΚΑΔ, όπως αυτά καθορίζονται από το Υπουργείο Οικονομικών, και ίσχυαν για το μήνα Νοέμβριο, με επιμέτρηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στο ποσό των 534 ευρώ. Οι δηλώσεις στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για το μήνα Δεκέμβριο αρχίζουν στις 8/12/2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε