Κ. Καλαϊτζίδης - Σύσκεψη με φορείς παρουσία Χρυσοχοΐδη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Κ. Καλαϊτζίδης - Σύσκεψη με φορείς παρουσία Χρυσοχοΐδη


Συγκάλεσα χθες στη Βέροια, σύσκεψη φορέων της Ημαθίας, για να υποδεχθούμε, να ακούσουμε και να συζητήσουμε με τον Ημαθιώτη, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία με θέμα τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού. Ήταν αυστηρά περιορισμένες οι παρουσίες λόγω των μέτρων, όμως μπορέσαμε και κάναμε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον υπουργό, παρουσία των δημάρχων της Ημαθίας και τοπικών εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιών της Αστυνομίας, της Υγείας, της Αγοράς, της Εκπαίδευσης.

Από την πλευρά μου τόνισα την ανάγκη για αυστηρή τήρηση των μέτρων, επανέλαβα τις ευχαριστίες μου, προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το ΕΚΑΒ και όλους όσους δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία της Βέροιας και της Νάουσας τονίζοντας ότι η συνεχής και ουσιαστική ενίσχυση του συστήματος υγείας παραμένει διαρκές και πρωταρχικό αίτημά μας. Ευχαρίστησα επίσης τους Αστυνομικούς της Ημαθίας για τον αγώνα που κάνουν στα ίδια χαρακώματα. Αναφέρθηκα στις δράσεις που κάναμε και κάνουμε ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας μαζί με την Περιφέρεια και τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Τόνισα ότι τα μέτρα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, ζήτησα όμως να υπάρξει μεγαλύτερη μέριμνα για τους ανθρώπους της ημαθιώτικής Αγοράς και του τοπικού Επιχειρείν που σηκώνουν ένα τεράστιο βάρος , ενώ δεν γίνονταν να μην αναφερθώ και στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου που οξύνονται συνεχώς λόγω της πανδημίας.

Έχουμε δώσει αναλυτικό δελτίο τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και εκεί μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για τη χθεσινή σύσκεψη. Υγεία εύχομαι πάνω από όλα και συνεργασία. Τηρούμε όλοι τα μέτρα και όλοι μαζί, κερδίζουμε κι αυτή τη μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες