Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να αντιμετωπίσετε το ροχαλητό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να αντιμετωπίσετε το ροχαλητό

   
Γνωρίζατε πως το ροχαλητό εκτός από μία δυσάρεστη κατάσταση για εκείνον που κοιμάται δίπλα μας, αποτελεί αφορμή για τη δημιουργία αρκετών προβλημάτων υγείας;

Το... 

 
 
ροχαλητό μπορεί να επιφέρει υψηλά επίπεδα χοληστερίνης, αυξημένη πίεση αλλά αυξάνει τις πιθανότητες ακόμα και για εγκεφαλικό επεισόδιο. Άρα, συμπεραίνουμε ότι το ροχαλητό δεν είναι τόσο αθώο όσο νομίζουμε!

Πώς μπορεί όμως κάποιος να αντιμετωπίσει το ροχαλητό. Παρακάτω αναφέρομαι σε κάποιους τρόπους που ίσως βοηθήσουν κάποιον.

• Ύπνος στο πλάι: Έχει διαπιστωθεί ότι αυτός που κοιμάται ανάσκελα έχει περισσότερες πιθανότητες να ροχαλίζει! Ξεκίνα , λοιπόν, να κοιμάσαι από το πλάι!

• Απέφευγε τα πικάντικα φαγητά: Έχει αποδειχθεί ότι , πράγματι, αυξάνουν τις πιθανότητες να ροχαλίζει κάποιος κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

• Επισκέψου ένα εργαστήριο ύπνου διότι είναι το μόνο που θα σε κατατοπίσει πραγματικά για τις αιτίες του ροχαλητού.

• Φρόντιζε να κοιμάσαι πάντα σε καθαρό χώρο. Να αλλάζεις τακτικά σκεπάσματα και να τα αερίζεις καθημερινά. Η σκόνη και τα άλλα σωματίδια ερεθίζουν τη μύτη η οποία εκκρίνει περισσότερη βλέννα με αποτέλεσμα- μάντεψε!- να οδηγείσαι στο ροχαλητό.

Το ροχαλητό είναι μία διαταραχή η οποία μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί ο άνθρωπος να ανακαλύψει τα αίτια και να τα αντιμετωπίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες