Αυτό ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ για τον ΘΡΥΛΟ του αθλητισμού! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Αυτό ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ για τον ΘΡΥΛΟ του αθλητισμού!


Μία πολύ άτυχη στιγμή είχε ο 15 φορές πρωταθλητής γκολφ στο γήπεδο Αουγκούστα Νάσιοναλ . Πριν τη δούμε όμως, μπορείτε να δείτε εδώ τα πιο δυνατά σημερινά prognostika stoiximatos


Ένα ρεκόρ αλλιώτικο από τα άλλα πέτυχε ο Τάιγκερ Γουντς. Η προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο φετινό Μάστερς δεν στέφθηκε με επιτυχία. Αντίθετα, είχε τη χειρότερη εμπειρία στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του στο τερέν της Αουγκούστα Νάσιοναλ.


Το γήπεδο 115 γιάρδων βρίσκεται μπροστά από το Ρέις Κρικ, έναν κολπίσκο που ρέει με τρεις παγίδες άμμου στο πίσω μέρος. Σίγουρα πρόκειται για μία ύπουλη δοκιμασία ακόμη και για τους καλύτερους παίκτες. Αυτό, άλλωστε, διαπίστωσε και ο 15 φορές πρωταθλητής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Στο Μάστερς του περασμένου χρόνου, οι αντίπαλοί του Φραντσέσκο Μολινάρι, Μπρουκς Κοέπκα, Ίαν Πάουλτερ και Τόνι Φίναου όλοι βρήκαν το νερό μπροστά από το γκριν. Αλλά αυτή τη φορά ο Γουντς το έκανε τρεις φορές στην πορεία προς το 10, το χειρότερο σκορ σε μία τρύπα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.


Ο Γουντς, ο οποίος ήταν 3-άντερ-παρ (3 χτυπήματα κάτω από τον προεπιλεγμένο αριθμό), έστειλε με το πρώτο χτύπημα το μπαλάκι μέσα στο Ρέις Κρικ, μην μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή του. 


Χτύπησε με την επόμενη βολή του το γκριν, αλλά για κακή του τύχη γύρισε πίσω στο νερό. Προσπάθησε να αναπληρώσει με την πέμπτη βολή του και μάλλον το… παράκανε, αφού το μπαλάκι πέρασε πάνω από το γκριν και προσγειώθηκε σε μία παγίδα άμμου.


Αντιμέτωπος με μία δύσκολη κατάσταση σε εκείνο το σημείο, ο Γουντς έριξε τους ρυθμούς στο Ρέις Κρικ. Αφού δοκίμασε και πάλι, κατάφερε τελικά να βγει από την παγίδα άμμου με την όγδοη προσπάθεια, με δύο ακόμη χτυπήματα έπειτα που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό το σκορ του.


Με 4-όβερ-παρ (4 χτυπήματα πάνω από τον προεπιλεγμένο αριθμό), ο Γουντς προχώρησε με το τυπικό του στυλ και με εκπληκτικό τρόπο. Σημείωσε πέντε μπέρντι (βρήκε στόχο με ένα χτύπημα κάτω από το παρ, που είναι το ιδανικό) στις επόμενες έξι τρύπες. Αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει, καθώς τελείωσε τον γύρο με 76 χτυπήματα στο σύνολο.


Ο Γουντς δήλωσε ότι η αλλαγή στην κατεύθυνση του ανέμου τον είχε ξεγελάσει στο πρώτο του χτύπημα: "Προχώρησα πιο μπροστά και έσπρωξα το μπαλάκι, γιατί νόμιζα ότι ο άνεμος θα έβγαινε πιο δεξιά και τελικά ήρθε από αριστερά. Και εκεί ήταν που ξεκίνησε το πρόβλημα".


"Από εκεί και πέρα, είχα πολλά περισσότερα χτυπήματα, αλλά φυσικά και εμπειρίες στο Ρέις Κρικ. Το γκολφ δεν μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Είσαι είσαι τόσο μόνος εκεί έξω και πρέπει να το καταλάβεις και να πολεμήσεις. Κανείς δεν θα σε βοηθήσει ή θα ρίξει στον παιχνίδι κάποιον αναπληρωματικό. Απλά χρειάζεται να κατανοήσεις τι πρέπει να γίνει και εγώ το έκανα”, πρόσθεσε ο Γουντς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες