Εξαρθρώθηκε διεθνές καρτέλ ναρκωτικών με 250 κιλά κοκαΐνης - Μπλεγμένοι Έλληνες, Κολομβιανοί και Γερμανοί βαρόνοι (φώτο) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Εξαρθρώθηκε διεθνές καρτέλ ναρκωτικών με 250 κιλά κοκαΐνης - Μπλεγμένοι Έλληνες, Κολομβιανοί και Γερμανοί βαρόνοι (φώτο)


   
  Σε μία εντυπωσιακή εξάρθρωση ενός καρτέλ ναρκωτικών, με διεθνείς συμμετοχή από Έλληνες, Κολομβιανούς και Γερμανούς βαρόνους της κόκας, προχώρησε...  


 

 

η ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας.

Στην επιχείρηση που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και το Γραφείο Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, επιστρατεύτηκε αστυνομικός σε ρόλο insider που διείσδυσε στο καρτέλ υποδυόμενος τον βαρόνο με αποτέλεσμα οι δύο υπηρεσίες να καταφέρουν να ξεδοντιάσουν το διεθνές κύκλωμα για το οποίο έδειξε ενδιαφέρον και η αμερικανική DEA.  



Η επιχείρηση στήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά ενώ ηγετικό ρόλο φέρεται να έχει ένας 39χρονος Έλληνας γεννηθείς στο Αμβούργο ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς έχοντας στη ζώνη του παντελονιού του ένα πιστόλι Glock με σφαίρα στη θαλάμη.

Στο διαμέρισμα στο Κουκάκι που είχε νοικιάσει ο 39χρονος βρέθηκαν τα τσουβάλια με την κοκαΐνη ενώ αυτό που εξετάζουν οι αρχές είναι μέρος της κόκας να έμενε στην Ελλάδα και το υπόλοιπο να διοχετευόταν στην αγορά της Ευρώπης. Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ είναι σε εξέλιξη και οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέλη του καρτέλ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες