25χρονος έγινε το νεότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

25χρονος έγινε το νεότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα...

 


Ακόμα ένας νέος άνθρωπος, ο τρίτος κάτω των 40 ετών μέσα σε λίγα 24ωρα μετά τον dj Δημήτρη Μπέλλο και μια 33χρονη κοπέλα από την Αλεξανδρούπολη, άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Ο... λόγος για τον 25χρονο Θοδωρή Π. από τη Δήμητρα Σερρών που σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και πρώην συμμαθητές του χάνοντας τη μάχη στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Δυστυχώς, πρόκειται για το νεότερο ηλικιακά θύμα του ιού στη χώρα μας από το ξεκίνημα της πανδημίας.

Την είδηση του θανάτου του νεαρού Δημήτρη ανακοίνωσε στο facebook o βουλευτής Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης.

«Γιατί ρε Θοδωρή; Γιατί ρε αγόρι μου; Ήσουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί! Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα, όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!! Το έχει η μοίρα των Θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι!!»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες