Γάτα… βύθισε στο σκοτάδι πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης – Δεκάδες εγκλωβισμένοι στα ασανσέρ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Γάτα… βύθισε στο σκοτάδι πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης – Δεκάδες εγκλωβισμένοι στα ασανσέρ

 



 
   Απίστευτο κι όμως αληθινό

Στο σκοτάδι βυθίστηκαν για αρκετή ώρα πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης εξαιτίας μπλακ άουτ που προκλήθηκε από βλάβη σε...  

 
 
υποσταθμό και είχε ως αποτέλεσμα να πάρει «φωτιά» το κέντρο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δεκάδων πολιτών από ανελκυστήρες.

Δεκάδες κλήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το voria.gr, μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν πάνω από 30 κλήσεις για απεγκλωβισμό από ανελκυστήρες σε πολυκατοικίες των ανατολικών περιοχών της Θεσσαλονίκης, οι οποίες κυρίως επλήγησαν από τη διακοπή της ηλεκροδότησης.

Το μπλακ άουτ σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, σε ώρα που αρκετός κόσμος επέστρεφε στο σπίτι του και χρησιμοποιούσε τους ανελκυστήρες.

Ωστόσο, οι πυροσβέστες επενέβησαν μόλις σε έξι περιπτώσεις, καθώς η ηλεκτροδότηση επανήλθε μετά την αποκατάσταση της βλάβης από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετώπισαν καταναλωτές στο κέντρο της πόλης, την Τούμπα, στην περιοχή Ιπποκρατείου, σε τμήμα της Χαριλάου, στην Τριανδρία, στο Θεαγένειο, αλλά και σε περιοχές από την άλλη πλευρά της πόλης, όπως στην Εξοχή.

Η ηλεκτροδότηση στις περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης επανήλθε στις 23:20 και λίγο αργότερα στις υπόλοιπες.

Μια γάτα…

Πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, αναφέρουν ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε στον υποσταθμό Δόξα, πιθανότητα από γάτα.

Προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και έθεσε εκτός λειτουργίας περίπου 20 γραμμές διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες