Πλήθος γυναικών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κέντρου Κοινότητας Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Πλήθος γυναικών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κέντρου Κοινότητας Βέροιας


Σε εξελιξη βρίσκεται η δράση που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Βέροιας μέσω του Κέντρου Κοινότητας, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του Κέντρου Υγείας Βέροιας μέσω του Μαιευτικού-Γυναικολογικού Τμήματος, για ΔΩΡΕΑΝ εξέταση τεστ Παπανικολάου (test Pap), με στόχο να μεταφέρει σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα για την αξία της πρόληψης. 
Πλήθος γυναικών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κέντρου Κοινότητας Βέροιας και γίνονται αποδέκτες της Δωρεάν παροχής που προσφέρεται μέσα από την συγκεκριμένη δράση.   
«Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές» είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν και οι δύο εμπλεκόμενοι φορείς της συγκεκριμένης δράσης. 
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας ευχαριστούν θερμά την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Βέροιας και την ομάδα του Μαιευτικού-Γυναικολογικού Τμήματος του, για την άψογη συνεργασία. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες