«ΑΠΛΗΡΩΤΑ νυχτερινά και αργίες από τον Μάιο στα νοσοκομεία...» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

«ΑΠΛΗΡΩΤΑ νυχτερινά και αργίες από τον Μάιο στα νοσοκομεία...»

  
 
  Για απλήρωτα νυχτερινά και αργίες από τον Μάιο για το Επικουρικό προσωπικό των Νοσοκομείων που προσελήφθησαν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων... 

 
 
Απλήρωτα νυκτερινά και αργίες από τον Μάιο για το Επικουρικό προσωπικό των Νοσοκομείων που προσελήφθησαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι αρκετοί εργαζόμενοι των Νοσοκομείων που προσλήφθηκαν για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας επικουρικό προσωπικό, είναι απλήρωτοι για τα δεδουλευμένα νυχτερινά και τις αργίες από την ημερομηνία πρόσληψής τους (Μάρτιο 2020).

Στους μισούς επικουρικούς υπαλλήλους που προσλήφθηκαν για τις ανάγκες της πανδημίας έχει ενταχθεί η μισθοδοσία τους σε προγράμματα ΕΣΠΑ και πληρώνονται κανονικά τα νυχτερινά και τις αργίες τους και των υπολοίπων που εντάχθηκε η μισθοδοσία τους στους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων δεν πληρώνονται επειδή τα Νοσοκομεία δεν ενισχύθηκαν με κονδύλια από το Υπουργείο Υγείας.

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να χρηματοδοτήσει τα Νοσοκομεία προκειμένου να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των εν’ λόγω εργαζομένων. Τα νυχτερινά και οι αργίες τους είναι 100 ευρώ το μήνα κατά μέσο όρο.

Απαραίτητα χρήματα αν αναλογισθεί κανείς το χαμηλό μισθό που λαμβάνουν (700 – 800 ευρώ ο μήνας).


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες