Οι τρεις βασικοί λόγοι για να πίνεις κατευθείαν μόλις ξυπνάς ένα ποτήρι νερό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Οι τρεις βασικοί λόγοι για να πίνεις κατευθείαν μόλις ξυπνάς ένα ποτήρι νερό

 


 

Τα οφέλη για την υγεία σου...

Η αγαπημένη συνήθεια των περισσότερων το πρωί είναι μόλις ξυπνήσουν να πιουν καφέ. Πριν από αυτό, όμως, καλό θα ήταν να βάλεις στο πρόγραμμά σου ένα ποτήρι νερό. Και... 

 
 
υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να υιοθετήσεις αυτή τη συνήθεια.

Εμείς σου παρουσιάζουμε τρεις από τους πιο βασικούς λόγους για να το κάνεις...

1. Αποκτάς καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία

Ήξερες ότι ο εγκεφαλικός ιστός σου περιέχει 75% νερό; Κι όμως ο εγκέφαλός σου δεν λειτουργεί πλήρως, όταν δεν είναι σωστά ενυδατωμένος. Αν σου έχει συμβεί να ξυπνάς μετά από ώρες ύπνου και να νιώθεις κουρασμένος, ίσως αυτός είναι ο λόγος.

2. Ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου

Αν με το που το ξυπνάς το πρωί, πίνεις ένα μεγάλο ποτήρι νερό και απαραίτητα δροσερό ποτήρι νερού μετά το ξύπνημα αυξάνει τον μεταβολισμό σας μέχρι και 24%.

3. Θα έχεις μειωμένη όρεξη

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που πίνουν ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα χάνουν 2-3 κιλά σε βάθος χρόνου 3 μηνών. Αυτό συμβαίνει γιατί το νερό σε κάνει να αισθάνεσαι πλήρης και να μην πεινάς τόσο. Επίσης πίνοντας ένα ποτήρι νερό με το που ξυπνάς βοηθάς να καθαρίσει το παχύ έντερο, επιτρέποντας την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. 
  
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες