Ο σκύλος που κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια - Τα περισσότερα χρήματα που δόθηκαν ποτέ για ένα κουτάβι (βίντεο) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ο σκύλος που κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια - Τα περισσότερα χρήματα που δόθηκαν ποτέ για ένα κουτάβι (βίντεο)



  
Το Θιβετιανό Μαστίφ θεωρείται η αρχαιότερη ράτσα σκύλου του κόσμου.

Αναπτύχθηκε για αιώνες στο Θιβέτ, ήταν κατοικίδιο βασιλιάδων με τον θρύλο να λέει πως ο Τζένγκις Χαν πήρε μαζί του 30 χιλιάδες Θιβετιανά Μαστιφ, στον δρόμο για την κατάκτηση της Ευρώπης.

Έχει... 

 
 
επιβιώσει εδώ και αιώνες και σήμερα εκτός από το δυνατότερο σκυλί του κόσμου, θεωρείται πλέον και σύμβολο πλούτου για τους εύπορους Κινέζους. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό για τους ιδιοκτήτες τους είναι πως μαδάνε μόνο μια φορά τον χρόνο, σε αντίθεση με τα περισσότερα σκυλιά.

Το 2014 για ένα Θιβετιανό Μαστιφ ξοδεύτηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια, τα περισσότερα που έχουν δοθεί ποτέ για ένα κουτάβι. Τα Θιβετιανά Μαστίφ είναι σπάνια «όπως τα Πάντα», όπως λένε οι Κινέζοι, και γι’ αυτό η τιμή τους είναι τόσο υψηλή. Επίσης, όπως είπε και ο εκτροφέας του τα μεγαλόσωμα σκυλιά πιστεύεται ότι έχουν αίμα λιονταριού και η ζήτηση τους είναι μεγάλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες