Κακοκαιρία «Ιανός»: Προβληματισμός για τα μοντέλα καιρικών προβλέψεων & τις άκαιρες προειδοποιήσεις - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

19 Σεπ 2020

Κακοκαιρία «Ιανός»: Προβληματισμός για τα μοντέλα καιρικών προβλέψεων & τις άκαιρες προειδοποιήσεις
  Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

   Προβληματισμός υπάρχει πλέον για τα μοντέλα καιρικών προβλέψεων και για τις άκαιρες προειδοποιήσεις «ειδικών» και κυβέρνησης και δημιουργείται η απορία γιατί να δημιουργηθεί ένα κλίμα μαζικού τρόμους στον πληθυσμό, για απλές βροχές και ισχυρούς μεν ανέμους που εν τέλει είναι κάτι φυσιολογικό να υπάρχουν στις αρχές του φθινοπώρου.
Θα πει κάποιος... 
 
 
 
«δεν πρέπει να προειδοποιήσουμε» ώστε να μην υπάρξουν τραγικά γεγονότα τον κόσμο; Ναι, αλλά είναι «δίκοπο μαχαίρι» να ανεβάζει τόσο την «ένταση» των προβλέψεων, από την στιγμή που οι προειδοποιήσεις δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στο μέγεθος των φαινομένων.

Διότι την επόμενη φορά δεν θα ληφθούν σοβαρά και θυμίζουμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει ο Νοέμβριος που είναι μήνας έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

Π.χ. τώρα με τον «Ιανό» το μόνο που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι κάποια συνηθισμένα πρωτοβρόχια συνηθισμένα για την εποχή κάποιοι άνεμοι.

Αυτό που περίμεναν πολλοί για ισχυρές καταιγίδες, τυφώνες και... ανεμοστρόβιλους και να φύγουν οι κάτοικοι ισογείων και υπογείων από τα σπίτια τους και να φιλοξενηθούν σε φίλους και συγγενείς και να κλείσουν τα παιδιά στο σπίτι, δεν επιβεβαιώθηκε. 
 
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε