Και στην Ημαθία Θα κλείνουν νωρίτερα τα περίπτερα ανακοίνωσε ο υπουργός - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Και στην Ημαθία Θα κλείνουν νωρίτερα τα περίπτερα ανακοίνωσε ο υπουργός


Τον περιορισμό λειτουργίας καταστημάτων λιανικής πώλησης (περίπτερα, κάβες και μίνι μάρκετ) από τα μεσάνυχτα μέχρι και στις 5 πρωί της επομένης σε επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές όπως η Αττική ανακοίνωσε επισήμως την Παρασκευή ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Το μέτρο θα ισχύσει από τις 5 το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου και θα ισχύσει έως τις 4 Οκτωβρίου.


Κλείνουν περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες από τα μεσάνυχτα στην Αττική, την Ημαθία, το Κιλκίς, την Πιερία, τη Χαλκιδική, τα Χανιά και το Ηράκλειο.


"Σε επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων λιανικής πώλησης από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί - Εξαιρούνται φαρμακεία και πρατήρια καυσίμων" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς. Επιπλέον ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 5 τα ξημερώματα.


Ο υφυπουργός έκανε λόγο για "κρίσιμο σημείο της προσπάθειάς μας γιατί οι επιλογές μας έχουν βαρύνουσα σημασία… Εξαρτάται απ’ όλους μας και από τον κανένα ξεχωριστά το αν θα εξαπλωθεί η πανδημία". "Η προσήλωση στη μάσκα το αποτελεσματικότερο μέτρο κατά της πανδημίας" πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.


"Η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού και η πίεση στο σύστημα Υγείας, υποχρέωσε την κυβέρνηση να λάβει επιπλέον μέτρα, προκειμένου να εφαρμοστούν τα ήδη υπάρχοντα και ταυτόχρονα να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, τα οποία παρατηρούνται κυρίως από νεαρής ηλικίας άτομα, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, σε χώρους γύρω από περίπτερα και άλλα μαγαζιά που παρέχουν αλκοόλ" εξήγησε.


¨"Αν εφαρμοστούν τα συγκεκριμένα μέτρα, δεν χρειάζονται άλλα" διαβεβαίωσε ο υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες