Ευχαριστήριο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας


Ο Διοικητής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας, εκφράζουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες στην οικογένεια Ευάγγελου Κρουστάλλη και την εταιρία Ε.ΚΡ.Ο.ΕΛ. Α.Ε για την πολλαπλή συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό του Νοσοκομείου στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.
Μετά την ευγενική δωρεά δύο (2) μόνιτορ Ζωτικών Παραμέτρων ePM15 του οίκου MINDRAY για την κάλυψη αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, η οικογένεια Ευάγγελου Κρουστάλλη και η εταιρία Ε.ΚΡ.Ο.ΕΛ Α.Ε προχώρησε σε δεύτερη πολύτιμη χορηγία δωρίζοντας ένα φορητό ακτινολογικό μηχάνημα στο Νοσοκομείο μας, αποδεικνύοντας και πάλι την κοινωνική ευαισθησία της.
Ευχαριστώντας από καρδιάς τους δωρητές μας , θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποτελούν φωτεινό παράδειγμα κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες