Γιαννιτσά: Ήξεραν ότι έχουν κορωνοϊό αλλά δεν ήθελαν να χάσουν τα μεροκάματα - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

9 Σεπ 2020

Γιαννιτσά: Ήξεραν ότι έχουν κορωνοϊό αλλά δεν ήθελαν να χάσουν τα μεροκάματα


Αναστάτωση και μεγάλη ανησυχία στα Γιαννιτσά, λόγω της συρροής κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργοστάσιο κονσεσρβοποιίας.

Όπως κατήγγειλαν νοσούντες από τον ιό εργαζόμενοι, στο Mega, η εταιρεία λάμβανε μέτρα μεν, αλλά κάποιοι επέμεναν να πηγαίνουν στη δουλειά με κορωνοϊό για να μη χάσουν τα μεροκάματα.

«Κάποιοι εργαζόμενοι ήξεραν ότι έχουν τον ιό και απλά συνέχισαν να εργάζονται… Από τη στιγμή που είναι ιός, ό,τι μέτρα και να λάβεις… Ό,τι μέτρα και να λάβουμε από τη στιγμή που ο άλλος νοσεί πρέπει να μείνει στο σπίτι του. Είναι ανευθυνότητα», ανέφερε εργαζόμενη που νόσησε από τον ιό.

Στη μονάδα απασχολούνται περίπου 680 εργαζόμενοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι εποχικοί και μετακινούνται μαζικά με λεωφορεία στους νομούς Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης. Στο επίκεντρο των ελέγχων ωστόσο βρίσκονται η Γουμένισσα, τα Γιαννιτσά και η Κατερίνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε