Τι λέει ο εθελοντής διασώστη για τον αστυνομικό που έχασε τη ζωή του από τη Νάουσα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Τι λέει ο εθελοντής διασώστη για τον αστυνομικό που έχασε τη ζωή του από τη Νάουσα
Συγκλονίζουν τα λόγια του εθελοντή διασώστη, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, λίγα λεπτά έπειτα από το τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο Γιάννης Φρυγανιώτης, μιλώντας στο LIVE NEWS αποκαλύπτει ότι οι φωτιές εκείνης της ημέρας τον ώθησαν να πάρει μαζί του τον σάκο του διασώστη. Ο ίδιος πέρασε τυχαία από το σημείο όπου συνέβη το τροχαίο και επί μισή ώρα, προσπαθούσε να τους κρατήσει στη ζωή, με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

«Ήταν ένα τυχαίο γεγονός, χωρίς σάκο δεν φεύγω εγώ να πάω πουθενά, αφού άκουσα όλες τις φωτιές έβαλα τον σάκο μέσα στο αυτοκίνητο και έφτασα στο συμβάν 2 παρά 5, και από τις 2 παρά 5 μέχρι και τις 2 και 38 έκανα ΚΑΡΠΑ», λέει ο ίδιος.

Ο 33χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία. Ο συνοδηγός και συνάδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες