Θρίλερ σε διαμέρισμα στην Πτολεμαΐδα... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Θρίλερ σε διαμέρισμα στην Πτολεμαΐδα...

 



Πατέρας κρατούσε όμηρο τον δεκάχρονο γιο του...

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε ένα διαμέρισμα στην κάτω Πτολεμαΐδα όταν διαζευγμένος πατέρας ανήλικου παιδιού είχε ταμπουρωθεί μέσα σε αυτό και... κρατώντας όμηρο το 10χρονο παιδί του, αρνείτο να το παραδώσει στη μητέρα του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, η κορύφωση της αγωνίας ήρθε με την αστυνομική επιχείρηση και με την πολύτιμη συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τη σύλληψη του άντρα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και πυροσβέστης κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα της οδού Αδαμοπούλου από το μπαλκόνι, με γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, ενώ, ταυτόχρονα, άλλοι άντρες της Αστυνομίας επιχειρούσαν όσο πιο αθόρυβα μπορούσαν να μπουν από την πόρτα.

Την αγωνία επέτεινε το γεγονός πως ο πατέρας, ο οποίος πλέον είχε κρυφτεί στο υπνοδωμάτιο, κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι μαζί του και, σχεδόν αγκαλιά, το 10χρονο παιδί του, έχοντας ως σκοπό να το «χρησιμοποιήσει» ως «ασπίδα» στην περίπτωση που οι άντρες της Αστυνομίας επιχειρούσαν να τον αφοπλίσουν.

Αφού, επί ώρα, ο ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. συζητούσε μαζί του και προσπαθούσε να τον πείσει να παραδοθεί και να ηρεμήσει, η αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει πιο δυναμικά.

Έτσι, σε κάποια στιγμή που ο πατέρας απομακρύνθηκε κάπως από τον 10χρονο, οι έμπειροι αστυνομικοί έπεσαν επάνω του και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, έχοντας τη βοήθεια και πυροσβέστη, ο οποίος είχε ανεβεί νωρίτερα με το γερανοφόρο όχημα.

Ο δράστης της ομηρίας τραυματίστηκε από το μαχαίρι του στο χέρι, ενώ πολύ ελαφρά τραυματίστηκε και ένας εκ των αστυνομικών που έκανε το παν για να μην κινδυνεύσει το 10χρονο παιδί...


cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες