Με φουλ γκάζια στα έργα πάει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Με φουλ γκάζια στα έργα πάει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης


Στην τελική ευθεία βρίσκεται το έργο ‘’ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ (3η ΦΑΣΗ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ)’’ που εκτελείται με Συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προϋπολογισμού 3.224.000,00 € (με αναθεώρηση & ΦΠΑ) και περιλαμβάνει:


Την αντικατάσταση του μεγαλύτερου τμήματος του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού το οποίο αποτελείται από αμιαντοσωλήνες. Το συνολικό μήκος του προς αποκατάσταση δικτύου είναι περίπου 26.950 m. Όλοι οι αγωγοί που θα τοποθετηθούν είναι από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE), 10 atm .
Την προσθήκη ενός επιπλέον κεντρικού αγωγού μεταφοράς ύδατος από τον υδατόπυργο τροφοδοσίας του οικισμού.
Την διακριτοποίηση του δικτύου σε ξεχωριστά τμήματα.
Την ένωση του υφιστάμενου δικτύου που αποτελείται από αγωγούς από PVC και HDPE με το νέο δίκτυο που θα κατασκευαστεί.
Την κατασκευή όλων των έργων που συμπεριλαμβάνονται στο μήκος των προς αποκατάσταση αγωγών (φρεάτια δικλείδων, εκκενωτών, αεροεξαγωγών).
Παρακάτω παραθέτουμε διάφορες φωτογραφίες κατά την εκτέλεση του ανωτέρω έργου:
Μετά την ύδρευση του Μακροχωρίου, την σκυτάλη των μεγάλων έργων παίρνει ο Διαβατός, με την αποχέτευσή του. Και έπεται συνέχεια λέει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες