Γυμνά καλώδια χτύπησαν 8χρονο παιδί μπροστά στους γονείς του - Στο εδώλιο πρώην αντιδήμαρχος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Γυμνά καλώδια χτύπησαν 8χρονο παιδί μπροστά στους γονείς του - Στο εδώλιο πρώην αντιδήμαρχος 
 
  Άσκησε ο εισαγγελέας, με την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, θα καθίσει πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ν. Πηλίου, που είχε την ευθύνη του ηλεκτροφωτισμού και από αμέλεια ή έλλειψη συντήρησης από τον Δήμο, ένα... 

 
 
8χρονο παιδί από τη Ρουμανία, που έκανε διακοπές στη Μηλίνα, στις 16 Αυγούστου 2019, ενώ έπαιζε στην παραλία χτυπήθηκε από το ρεύμα γυμνών καλωδίων στύλου του δημοτικού φωτισμού.

Η προκαταρκτική εξέταση που είχε ανατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου 2019, ολοκληρώθηκε και η Εισαγγελία άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για σωματική βλάβη από αμέλεια από υπόχρεο, που είχε νομική υποχρέωση για αποφυγή του ατυχήματος, με βάση το άρθρο 314 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα.

Το περιστατικό είχε απασχολήσει και θορυβήσει την κοινή γνώμη. Ήταν βράδυ Παρασκευής, όταν το αγόρι που έκανε διακοπές με τους γονείς του στην περιοχή, ενώ έπαιζε στη γέφυρα που υπάρχει στην παραλία του χωριού, «χτυπήθηκε» από ρεύμα από γυμνά καλώδια κολώνας δημοτικού φωτισμού στην παραλία.

Στο σημείο όπως είχε καταγράψει το magnesianews.gr, είχε επικρατήσει πανικός, ευτυχώς όμως το παιδί συνήλθε γρήγορα και λίγο αργότερα ασθενοφόρο το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής. Το περιστατικό έγινε λίγο καιρό μετά από άλλο ατύχημα στην παραλία της Μηλίνας, όπου παραθεριστής έπεσε σε τρύπα ξύλινης διάβασης.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες