Τζιτζικώστας: Επιχορήγηση σε επιχειρήσεις με έως 50 εργαζόμενους από 5.000 έως 50.000 ευρώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Τζιτζικώστας: Επιχορήγηση σε επιχειρήσεις με έως 50 εργαζόμενους από 5.000 έως 50.000 ευρώ


Επιχορήγηση από 5.000 έως 50.000 ευρώ θα δοθεί σε επιχειρήσεις που έχουν έως 50 εργαζόμενους, όπως ανακοίνωσε, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά , ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όπως ανέφερε τα χρήματα είναι μη επιστρεπτέα και το ποσό θα είναι ανάλογο των εξόδων του 2019 και θα πάρουν το 50% των εξόδων αυτών. "Δεν είναι δάνειο, είναι επιχορήγηση, δεν χρειάζεται να τα επιστρέψουν" υπογράμμισε.


Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι σαν προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι οι επιχειρήσεις να έχουν διατηρήσει τον ίδιο αριθμό εργαζομένων με το προηγούμενο έτος.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα βγει η πρόσκληση και για έναν μήνα θα έχουν περιθώριο για να υποβάλλουν αίτηση. "Δεν είναι μόνο για επιχειρήσεις, στην επιχορήγηση αυτή εντάσσονται και οι γιατροί και οι δικηγόροι" είπε.

Τα χρήματα αυτά, όπως περιέγραψε ο περιφερειάρχης, είναι από το ΕΣΠΑ που έλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλες περιφέρειες για υλοποίηση ανάλογου προγράμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες