Αλλοδαποί κρατούσαν όμηρο σε αποθήκη 37χρονο Έλληνα - Ζητούσαν λύτρα 20.000 ευρώ (βίντεο) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Αλλοδαποί κρατούσαν όμηρο σε αποθήκη 37χρονο Έλληνα - Ζητούσαν λύτρα 20.000 ευρώ (βίντεο)



  
 
 
 
    Δραματικές στιγμές έζησε ένας 37χρονος Έλληνας στην περιοχή του Μοσχάτου, καθώς τέσσερις αλλοδαποί τον κράτησαν...  

 
 
για περισσότερες από 76 ώρες όμηρο, ζητώντας λύτρα ύψους 20.000 ευρώ.

Από την Τετάρτη το πρωί έως τα ξημερώματα του Σαββάτου, τέσσερα άτομα κρατούσαν όμηρο τον 37χρονο και ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο. Το θύμα εργαζόταν στην επιχείρηση των αλλοδαπών δραστών, οι οποίοι πίστευαν ότι τους είχε κλέψει 20.000 ευρώ.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη το πρωί που πήγε στην εργασία του τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον κρατούσαν όμηρο σε αποθηκευτικό χώρο στην οδό Πύργου στο Μοσχάτο.

​Μάλιστα, τον χτυπούσαν και τον ανάγκαζαν να τηλεφωνεί σε συγγενικά του πρόσωπα και να τα εκλιπαρεί να συγκεντρώσουν χρήματα, ώστε να τα δώσουν στους αλλοδαπούς και να απελευθερωθεί.

Την Παρασκευή το βράδυ, συγγενικό του πρόσωπο κατήγγειλε την αρπαγή στην Ασφάλεια Πειραιά.

​Έπειτα από έρευνα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομικοί εντόπισαν την αποθήκη απελευθέρωσαν το θύμα και συνέλαβαν τους δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά και πήραν προθεσμία να απολογηθούν στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες