Χαροπαλεύει ο 30χρονος σε νοσοκομείο: «Η οδοντίατρος τον έστειλε στην εντατική με τα λάθη της» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Χαροπαλεύει ο 30χρονος σε νοσοκομείο: «Η οδοντίατρος τον έστειλε στην εντατική με τα λάθη της»

 


  
 



Βράζουν και αγωνιούν οι συγγενείς 30χρονου από τα Ψαχνά στην Εύβοια. “Η οδοντίατρος που έπρεπε να φροντίσει ένα απόστημα που είχε, έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του”. Τι συνέβη μέχρι ο νεαρός να φτάσει στην εντατική…

  

Μετά από λάθος της oδοντιάτρου που διατηρεί ιατρείο στα Ψαχνά Ευβοίας ο ασθενής κατέληξε στην Γναθοχειρουργική πτέρυγα του ΓΓ Γεννηματάς στην Αθήνα να χαροπαλεύει. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, που φαίνονται αποφασισμένα να κινηθούν νομικά.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα. Ο 30χρονος που διαμένει στους Καθενούς, επισκέφθηκε το ιατρείο της οδοντιάτρου στα Ψαχνά, για να δείξει το απόστημα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στα δόντια του.

Όπως αναφέρουν συγγενείς του, εξαιτίας του λάθους χειρισμού της κατάστασης από τη γιατρό, το απόστημα επεκτάθηκε. “Δεν τον ενημέρωσε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή και υπάρχουν κίνδυνοι” υποστηρίζει η πλευρά του 30χρονου.

Σε κρίσιμη κατάσταση διακομίσθηκε ο 30χρονος στο Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος, με την κατάστασή του να χειροτερεύει μέρα με την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες